- 1 · Mobilnummer
- 2 · Bekreftelse
- 3 · Sletting
Før du fortsetter
Når du bekrefter, slettes XaktGo-appkontoen din og tilhørende sentrale appdata, inkludert den lagrede senterlisten din, permanent med en gang. Dette kan ikke angres.
Medlemskapene og adgangsrettighetene dine hos alle sentrene forblir uendret. Kundeopplysninger, avtaler, kjøp og betalingsforpliktelser hos sentrene beholdes slik at sentertjenestene dine kan fortsette. Sletting av appkontoen avslutter ikke et medlemskap. Kontakt senteret om disse opplysningene eller oppsigelse.
Hvis du registrerer deg på nytt
Du kan opprette en ny XaktGo-konto. Den tidligere senterlisten din gjenopprettes ikke automatisk. Velg hvert senter der du har et aktivt medlemskap, og logg inn på senteret på nytt. Sentrene vises i listen ett om gangen, etter at du har logget inn på hvert enkelt senter.
Dette slettes
Den sentrale appkontoen, innloggingsopplysninger, sentral profil og profilbilde, appinnstillinger og mål, senterkoblinger, enhetsregistreringer for varsler og sentrale avtaleregistreringer knyttet til kontoen.
Når slettingen skjer
Etter at du bekrefter, starter vi slettingen umiddelbart. Ferdigsiden vises bare når slettingen er fullført. Hvis slettingen ikke kan gjennomføres trygt, vises ingen bekreftelse på at den er fullført. Du kan be om hjelp nedenfor.